BLOG

Výber správnej strešnej krytiny je jedným z najdôležitejších rozhodnutí pri stavebných a rekonštrukčných projektoch. Strecha je kľúčovou súčasťou budovy, ktorá zabezpečuje ochranu pred poveternostnými vplyvmi a zabezpečuje dlhodobú životnosť celej konštrukcie. V tomto článku sa pozrieme na niekoľko faktorov, na ktoré by ste si mali dať pozor pri...

Stavba domu na kopci je jedným z najzaujímavejších projektov, ktorý môže byť pre budúcich majiteľov zdrojom nadšenia aj obáv. Tento druh stavby prináša so sebou výzvy a výhody, ktoré by ste mali zvážiť predtým, ako sa rozhodnete investovať do takejto výstavby. V tomto článku sa pozrieme na to, čo obnáša stavba domu na kopci a aké sú hlavné aspekty,...

Stavba domu nezahŕňa len samotnú realizáciu projektu. Pred začiatkom prác na pozemku je potrebné získať stavebné povolenie. Tento proces je pre bežného človeka, ktorý nepozná požiadavky zákona, pomerne zložitý. Od všetkých starostí s jeho vybavovaním vás odbremení inžiniering. A inžiniering vám pomôže aj v ďalších oblastiach.

Postaviť rodinný dom je časovo aj finančne náročný projekt. Mnoho ľudí sa do neho púšťa svojpomocne, pričom realizácia spravidla zaberie 2 - 3 roky od jej začatia. Namiesto pracovných víkendov a dovoleniek, ktoré by ste trávili na stavenisku, sa však môžete jednoducho len nasťahovať do nového domu. A stavba domu na kľúč má tiež iné výhody.

Patríte aj vy medzi tých ľudí, ktorí už majú jasnú predstavu o vlastnom dome snov? Máte pripravený projekt rodinného domu, zabezpečené financie a taktiež vybavené stavebné povolenie? Ostala iba túžbu začať stavať? Tak práve teraz je na rade správny výber stavebných materiálov.